iCell AB
Insulation Technology™ Made in Sweden
0200-210 300

Trevligt iCell evenemang på Varbergs Stadshotellet

2016-11-16
Den 11 november besökte iCell Varbergs Stadshotell i samband med stadens och årets största After Work. Samtidigt med festligheterna anordnade iCell en minimässa för inbjuda gäster.
Gästerna fick bland annat mingla, lyssna till grundaren av iCell, Roger Gudmundsäter och bekanta sig med företagets miljövänliga isoleringsprodukter. Roger berättade om iCells resa från starten 2010 vilket idag skapat den unika och toppmoderna fabriken i Älvdalen.

Alla fick en lättsam inblick i produktionsprocesseren som slutligen skapar världens mest miljövänliga isoleringsprodukter i lösullformat och nyheten ”iCell Skiva” I samband med den efterföljande frågestunden presenterades Roger även en framtidsvision om företagets kommande och hårdare cellulosabaserad produkter med tillhörande användningsområden. Sedan var det dags att resa sig ur stolarna och blir mera praktiska.

iCell anordnade också en utställning där besökarna fick information från hela iCell teamet samt själva lära känna såväl iCell Skiva som iCell Lösull. Det klämdes, kändes, böjdes och sågades vid arbetsstationerna som fanns till förfogande.

Kvällen avslutades naturligtvis tillsammans på Varbergs största After Work där iCell även lottade ut ett flygande pris.

iCell Varberg visar isolering 

Mer nyheter

  2016

  2015

  2014

  2013

  2012

  2010

  Du sparar energi och pengar!

  Bostad 130 m² i Mellansverige
  150 mm sågspån
  U-värde 0,51 W/m² °C
  Efter tilläggsisolering
  med 350 mm iCell Lösull,
  nytt U-värde 0,10 W/m² °C
  Besparing ca 5 700 kWh/år Mer om isolering

  Kvalitetssäkring

  Hela vår verksamhet präglas av ett långt drivet kvalitetsmedvetande. Kvalitetssäkringen är för oss en självklar förutsättning för att kunna leva upp till krav och förväntningar från kunder, myndigheter, organisationer och inte minst vår miljö.icellqualitycontrolled.jpg

  samarbetar med följ oss på