iCell AB
Insulation Technology™ Made in Sweden
0200-210 300

Byggelever från Norge besöker fabriken

2013-11-18

Åk1 elever från Trysil lär av Moras åk3 elever

Under tre dagar i v 43 var Tryslis byggelever från åk1 i Mora för att göra sin måleriintroduktion. Introduktionen i åk1 syfter till att eleverna ska få testa på alla olika yrken som finns inom bygg, anläggning, måleri och plåt. I Mora är man duktig på måleri, och därför passar det bra att Trysils ettor åker till Mora för att testa på det. I Trysil är man bra på mycket annat, men inte främst måleri.

Eleverna testade på och tränade på att spackla, måla och tapetsera. man besökte fabriken ICell i Märbäck, på vägen till Älvdalen. ICell tillverkar lösull av returtidningar och är en spännade materialleverantör inom byggsektorn.

Utöver att lära sig om bygg och måleri fick eleverna även chansen att mäta sina styrkor mot varandra i bowlinghallen. Vem vann? Tystnaden från Mora pekar kanske åt ett visst håll, eller var det kanske inte så viktigt helt enkelt.

Trysil vgs och St.Mikaelskolan har verkligen funnit varandra under projektet. det är jätteskoj!

Läs dagoken från dagarna i Mora

 

 

Mer nyheter

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2010

Du sparar på miljön

iCell nyttjar främst o-cirkulerade tidningar till produktionen. Genom att återvinna ett ton tidningspapper sparas 19 träd,
4 000 kWh energi, 29 000 liter rent vatten, 3 m³ sopor och sammanlagt 30 kg giftigt avfall.
Mer om isolering

Kvalitetssäkring

Hela vår verksamhet präglas av ett långt drivet kvalitetsmedvetande. Kvalitetssäkringen är för oss en självklar förutsättning för att kunna leva upp till krav och förväntningar från kunder, myndigheter, organisationer och inte minst vår miljö.icellqualitycontrolled.jpg

samarbetar med följ oss på