iCell AB
Insulation Technology™ Made in Sweden
0200-210 300

iCell Lösull - nöjd kund med värmande ord

2015-11-18
Byggvaruhuset Byggnetto i Mora har många nöjda kunder som köper iCell Lösull. Läs vad Anders Håkansson säger om vår cellulosaisolering som tillverkas i Älvdalen.
Byggnetto Anders Hakansson i Mora
Anders Håkansson

- att sälja en produkt som iCell Lösull känns för mig helt fantastiskt. Vi satsade på detta när fabriken öppnade i Älvdalen. Vi köpte in en maskin som skulle vara lämplig att använda för privatpersoner (liten och lätt att ta med sig). Maskinen kostade för oss ganska mycket pengar. Vi hade ingen erfarenhet av cellulosaisolering. Nu har det gått några år. Vi har fått mer erfarenhet och försäljningen ökar stadigt.


Nu har även byggarna hittat hit och lånar maskinen och köper isoleringen av oss. Det som gör oss mest glada är att vi har 100% nöjda kunder. Vi har inte haft en enda kund som sagt något negativt om isoleringen.

De flesta kunder som isolerar själv kommer tillbaka med ett leende och säger "Det var ju ganska roligt det där". Det är fantastiskt när en kund kommer in och berättar att han normalt eldat ur 5 vedkorgar per dygn och nu går det åt endast 2,5 - 3 korgar.

Det vi pushar för är inte vad det kostar att isolera utan vilken besparing man kan göra. Som egenföretagare får man höra både bra och dåligt. Jag vill med detta mail ge er positiv feedback på en bra produkt.


iCell hos Byggnetto Mora
Byggnetto lagerför iCell Lösull

Mer nyheter

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2010

Du sparar på miljön

iCell nyttjar främst o-cirkulerade tidningar till produktionen. Genom att återvinna ett ton tidningspapper sparas 19 träd,
4 000 kWh energi, 29 000 liter rent vatten, 3 m³ sopor och sammanlagt 30 kg giftigt avfall.
Mer om isolering

Kvalitetssäkring

Hela vår verksamhet präglas av ett långt drivet kvalitetsmedvetande. Kvalitetssäkringen är för oss en självklar förutsättning för att kunna leva upp till krav och förväntningar från kunder, myndigheter, organisationer och inte minst vår miljö.icellqualitycontrolled.jpg

samarbetar med följ oss på